Netleksikon - Et online leksikon Netleksikon er ikke blevet opdateret siden 2005. Nogle artikler kan derfor indeholde informationer der ikke er aktuelle.
Forside | Om Netleksikon

ALGOL

Algol er en forkortelse for ALGOritmic Language.

Algol er et programmeringssprog udviklet i Danmark i 1950'erne af bl.a. Danmarks første operatør Jørn Jensen, professor Peter Naur og en række andre it-folk knyttet til den første danske it-virksomhed Regnecentralen

Sproget blev anvendt på andengenerationsdatamaten GIER (Geodætisk Instituts Elektroniske Regnemaskine) - og det var et smukt sprog i forhold til f.eks. Fortran, der var betydeligt mere rudimentært.

Ingeniørstuderende på Polyteknisk Læreanstalt fik i midten af 1960'erne et nødkursus i Algol, så de ikke blot lærte Fortran-sproget at kende.Denne artikel er fra Wikipedia. Læs artiklen hos Wikipedia.

Bolig.com
Boligsite med dagligt opdaterede boligannoncer med lejeboliger og andelsboliger.
Andelsbolig i København
Lejebolig i København
Selvsalg
Realkreditlån
Boligadvokat
Rejseforsikringer
Husk at kontrollere din rejseforsikring inden du tager ud at rejse. Læs mere på: Rejseforsikring
Bilforsikringer
Sammenlign bilforsikringer og find information om forsikringer til din bil på: Bilforsikring


Denne artikel er fra Wikipedia. Denne hjemmeside tager ikke resourcer fra Wikipedias hardware. Netleksikon.dk støtter Wikipedia projektet finansielt. Indholdet er udgivet under GNU Free Documentation License. Kontakt Netleksikon, hvis ophavsretten er krænket.

Antal besøgende: