Netleksikon - Et online leksikon Netleksikon er ikke blevet opdateret siden 2005. Nogle artikler kan derfor indeholde informationer der ikke er aktuelle.
Forside | Om Netleksikon

Anne Frank

Annelies Marie Frank (Anne Frank) (født 12. juni 1929 i Frankfurt am Main i Tyskland, død marts 1945). Hun var datter af Otto Heinrich Frank (1889-1980) og Edit Hollander, begge af jødiske familier, som havde deltaget i 1. verdenskrig for Tyskland. Da Hitlers naziparti kom til magten i 1933, indså forældrene, at deres sikkerhed var truet, og de flygtede til Nederland. Anne er da 4 år, og hendes søster Margot 7. De næste 7 år vokser Anne op under relativt trygge forhold.

[...]

Anne Frank døde i koncentationslejren Bergen Belsen af tyfus. Hun har efterladt sig en dagbog, som befinder sig på Anne Frank Museet i Amsterdam, dens ægthed dog er omtvistet. Kritikere fremholder, at dele af bogen er skrevet med kuglepen, som først kom på markedet i halvtredserne.


Anne Frank Museet i Amsterdam 2003


Denne artikel er kun påbegyndt.
Du kan hjælpe Wikipedia ved at [ tilføje mere].Denne artikel er fra Wikipedia. Læs artiklen hos Wikipedia.

Bolig.com
Boligsite med dagligt opdaterede boligannoncer med lejeboliger og andelsboliger.
Andelsbolig i København
Lejebolig i København
Selvsalg
Realkreditlån
Boligadvokat
Rejseforsikringer
Husk at kontrollere din rejseforsikring inden du tager ud at rejse. Læs mere på: Rejseforsikring
Bilforsikringer
Sammenlign bilforsikringer og find information om forsikringer til din bil på: Bilforsikring


Denne artikel er fra Wikipedia. Denne hjemmeside tager ikke resourcer fra Wikipedias hardware. Netleksikon.dk støtter Wikipedia projektet finansielt. Indholdet er udgivet under GNU Free Documentation License. Kontakt Netleksikon, hvis ophavsretten er krænket.

Antal besøgende: