Netleksikon - Et online leksikon Netleksikon er ikke blevet opdateret siden 2005. Nogle artikler kan derfor indeholde informationer der ikke er aktuelle.
Forside | Om Netleksikon

APL

APL står for A Programming Language, alternativt Array Programming Language er et fortolket programmeringssprog. Dens styrke er behandling af matricer og vektorerer gennem specielle kommandotegn, der nødvendiggør specielle symboler.

APL blev udviklet i 1960'erne.


APL er også den danske betegnelse for Abonneret PrivatLinje, en telefonlinje, der ikke er koblet til et nummer på en central, men 'leveret' af teleselskabet til en kunde mellem 2 steder. Kunden kan så benytte ledningsforbindelsen til egne signaler og data, blot signalet holdes under bestemte niveauer.Denne artikel er fra Wikipedia. Læs artiklen hos Wikipedia.

Bolig.com
Boligsite med dagligt opdaterede boligannoncer med lejeboliger og andelsboliger.
Andelsbolig i København
Lejebolig i København
Selvsalg
Realkreditlån
Boligadvokat
Rejseforsikringer
Husk at kontrollere din rejseforsikring inden du tager ud at rejse. Læs mere på: Rejseforsikring
Bilforsikringer
Sammenlign bilforsikringer og find information om forsikringer til din bil på: Bilforsikring


Denne artikel er fra Wikipedia. Denne hjemmeside tager ikke resourcer fra Wikipedias hardware. Netleksikon.dk støtter Wikipedia projektet finansielt. Indholdet er udgivet under GNU Free Documentation License. Kontakt Netleksikon, hvis ophavsretten er krænket.

Antal besøgende: