Netleksikon - Et online leksikon Netleksikon er ikke blevet opdateret siden 2005. Nogle artikler kan derfor indeholde informationer der ikke er aktuelle.
Forside | Om Netleksikon

Arno

Arno er en flod i landskabet Toscana, som ligger i Italien. Den udspringer ved bjerget Falterona (nær Arezzo), passerer Firenze, hvor den bl.a. løber under den berømte bro Ponte Vecchio, for til sidst at munde ud i det tyrrhenske hav ved Pisa. Arno er regionens længste flod med 452 km længde.

Som det er tilfældet med mange vandløb i Middelhavsområdet, kan Arno have meget forskellig vandføring: Fra en voldsomt brusende, bredfyldt smeltevandsflod i det tidlige forår til en stille rislende bæk på bunden af flodlejet i sensommeren. Disse udsving har ofte ført til oversvømmelser, jordskred og sammenstyrtninger, men nyanlagte dæmninger højere op ad flodløbet har udjævnet vandføringen, sådan at florentinerne kan leve mere trygt langs deres flod.Denne artikel er fra Wikipedia. Læs artiklen hos Wikipedia.

Bolig.com
Boligsite med dagligt opdaterede boligannoncer med lejeboliger og andelsboliger.
Andelsbolig i København
Lejebolig i København
Selvsalg
Realkreditlån
Boligadvokat
Rejseforsikringer
Husk at kontrollere din rejseforsikring inden du tager ud at rejse. Læs mere på: Rejseforsikring
Bilforsikringer
Sammenlign bilforsikringer og find information om forsikringer til din bil på: Bilforsikring


Denne artikel er fra Wikipedia. Denne hjemmeside tager ikke resourcer fra Wikipedias hardware. Netleksikon.dk støtter Wikipedia projektet finansielt. Indholdet er udgivet under GNU Free Documentation License. Kontakt Netleksikon, hvis ophavsretten er krænket.

Antal besøgende: