Netleksikon - Et online leksikon Netleksikon er ikke blevet opdateret siden 2005. Nogle artikler kan derfor indeholde informationer der ikke er aktuelle.
Forside | Om Netleksikon

Aser

I nordisk mytologi er Aserne den ene af de to gudeslægter (den anden slægt er vanernerne). Aserne bor i Asgård.

Se også

Eksterne henvisninger

  • Ukendt troværdighed: Ase-folkets vandring - Indholdsfortegnelse - af Flemming Rickfors (1. udgave august 2003) Citat: "...Jeg vil imidlertid vove den påstand, at ifald man filtrerer kristendommen og dens afledede værdinormer fra 1200 tallet ud, så er hvad Sven, Saxo og Snorre nedskriver om os i det store hele sandt. Deres historier, sammenholdt med kinesiske, russiske og græsk/romerske krøniker samt Bibelen, giver et helt anderledes og yderst interessant billede, der må bevares for samtiden og fremtiden...Jeg er kun lægmand inden for dette område, og jeg undskylder derfor på forhånd ifald der er nogle helt åbenlyse kilder jeg burde have medtaget. Da jeg kun beretter en historie, og ikke laver en doktordisputats, har jeg en stor fordel professionelle forskere ikke har..."Denne artikel er fra Wikipedia. Læs artiklen hos Wikipedia.

Bolig.com
Boligsite med dagligt opdaterede boligannoncer med lejeboliger og andelsboliger.
Andelsbolig i København
Lejebolig i København
Selvsalg
Realkreditlån
Boligadvokat
Rejseforsikringer
Husk at kontrollere din rejseforsikring inden du tager ud at rejse. Læs mere på: Rejseforsikring
Bilforsikringer
Sammenlign bilforsikringer og find information om forsikringer til din bil på: Bilforsikring


Denne artikel er fra Wikipedia. Denne hjemmeside tager ikke resourcer fra Wikipedias hardware. Netleksikon.dk støtter Wikipedia projektet finansielt. Indholdet er udgivet under GNU Free Documentation License. Kontakt Netleksikon, hvis ophavsretten er krænket.

Antal besøgende: