Netleksikon - Et online leksikon Netleksikon er ikke blevet opdateret siden 2005. Nogle artikler kan derfor indeholde informationer der ikke er aktuelle.
Forside | Om Netleksikon

Børsen

Børsen på Slotsholmen i København, er bygget af Christian IV. Byggeriet startede omkring 1620 og i 1625 var spiret på plads, mens den østlige gavl først var færdig i 1640. Børsen er blandt turister mest kendt for sit snoede tårnspir. "Dragespiret", som det hedder er fra 1625 og er udformet som fire dragehaler der snor sig om hinanden. Børsen er omkring 128 meter lang og 21 meter bred. Bygningens nuværende udseende er fra 1883, der har været nogle små ændringer under vejs. I starten blev stueetagen og første sal brugt som markedsplads med handelsboder. Bygningen ejes i dag af Handelskammeret.

Se også

KilderDenne artikel er fra Wikipedia. Læs artiklen hos Wikipedia.
Bolig.com
Boligsite med dagligt opdaterede boligannoncer med lejeboliger og andelsboliger.
Andelsbolig i København
Lejebolig i København
Selvsalg
Realkreditlån
Boligadvokat
Rejseforsikringer
Husk at kontrollere din rejseforsikring inden du tager ud at rejse. Læs mere på: Rejseforsikring
Bilforsikringer
Sammenlign bilforsikringer og find information om forsikringer til din bil på: Bilforsikring


Denne artikel er fra Wikipedia. Denne hjemmeside tager ikke resourcer fra Wikipedias hardware. Netleksikon.dk støtter Wikipedia projektet finansielt. Indholdet er udgivet under GNU Free Documentation License. Kontakt Netleksikon, hvis ophavsretten er krænket.

Antal besøgende: