Netleksikon - Et online leksikon Netleksikon er ikke blevet opdateret siden 2005. Nogle artikler kan derfor indeholde informationer der ikke er aktuelle.
Forside | Om Netleksikon

Byfornyelsen (København)

Byfornyelsen var en handlingsplan, der blev sat i værk for at få rettet op på de sociale skævheder, der var opstået på Vesterbro i København fra 1960'erne og frem til byfornyelsens iværksættelse i 1991. Byfornyelsen foregik frem til 2005.

Byfornyelsens mål var, ud over at få renoveret et stort antal lejligheder, at få ændret befolkningssammensætningen, således at bydelen blev mere attraktiv for økonomisk stærkere samfundsgrupper.

Byfornyelsen omfattede 29 karreer på Vesterbro, hvilket svarer til omkring 5000 boliger med omkring 8000 beboere, som blev genhuset midlertidigt eller permanent.

Ekstern henvisningDenne artikel er fra Wikipedia. Læs artiklen hos Wikipedia.
Bolig.com
Boligsite med dagligt opdaterede boligannoncer med lejeboliger og andelsboliger.
Andelsbolig i København
Lejebolig i København
Selvsalg
Realkreditlån
Boligadvokat
Rejseforsikringer
Husk at kontrollere din rejseforsikring inden du tager ud at rejse. Læs mere på: Rejseforsikring
Bilforsikringer
Sammenlign bilforsikringer og find information om forsikringer til din bil på: Bilforsikring


Denne artikel er fra Wikipedia. Denne hjemmeside tager ikke resourcer fra Wikipedias hardware. Netleksikon.dk støtter Wikipedia projektet finansielt. Indholdet er udgivet under GNU Free Documentation License. Kontakt Netleksikon, hvis ophavsretten er krænket.

Antal besøgende: