Netleksikon - Et online leksikon Netleksikon er ikke blevet opdateret siden 2005. Nogle artikler kan derfor indeholde informationer der ikke er aktuelle.
Forside | Om Netleksikon

Delphi

Delphi er ikke et egentligt programmeringssprog, selvom det ofte i daglig tale (også af en del fagfolk) bliver brugt som betegnelse for et sådant. Delphi er derimod et softwareprodukt som kan benyttes til at udvikle nye computerprogrammer - altså et såkaldt programmeringsmiljø. Det egentlige programmeringssprog som benyttes i Delphi er Object Pascal. Delphi er langt det mest udbredte udviklingsværktøj for Object Pascal-programmører, og bliver brugt af tusindevis af softwareudviklere verden over. Delphi er udviklet af det amerikanske firma Borland.Denne artikel er fra Wikipedia. Læs artiklen hos Wikipedia.

Bolig.com
Boligsite med dagligt opdaterede boligannoncer med lejeboliger og andelsboliger.
Andelsbolig i København
Lejebolig i København
Selvsalg
Realkreditlån
Boligadvokat
Rejseforsikringer
Husk at kontrollere din rejseforsikring inden du tager ud at rejse. Læs mere på: Rejseforsikring
Bilforsikringer
Sammenlign bilforsikringer og find information om forsikringer til din bil på: Bilforsikring


Denne artikel er fra Wikipedia. Denne hjemmeside tager ikke resourcer fra Wikipedias hardware. Netleksikon.dk støtter Wikipedia projektet finansielt. Indholdet er udgivet under GNU Free Documentation License. Kontakt Netleksikon, hvis ophavsretten er krænket.

Antal besøgende: