Netleksikon - Et online leksikon Netleksikon er ikke blevet opdateret siden 2005. Nogle artikler kan derfor indeholde informationer der ikke er aktuelle.
Forside | Om Netleksikon

Den eneste ene

Filmen Den eneste ene fra 1999 er med sine over 800.000 solgte biografbilletter en af dansk komediefilms største succeser. Hovedpersonerne Sus og Niller er begge gift, men ikke med hinanden. Sus (Sidse Babett Knudsen) er ved at være træt af sin flotte italienske mand Sonny (Rafael Edholm) og får smag for den hjælpsomme og flinke køkkeninstallatør Niller (Niels Olsen). Niller er selv gift med Lizzie (Søs Egelind) og er i gang med at adoptere en pige med navnet Mgala. Genvordighederne er ikke få, men genrens krav tilfredsstilles.

Paprika Steen, Sofie Gråbøl og Lars Kaalund har gode komiske biroller i filmen, som er instrueret af Susanne Bier efter manuskript af Kim Fupz Aakeson. Filmen vandt priserne for bedste film og adskillige andre priser ved både Robert- og Bodil-prisuddelingerne i 2000.

Filmen var i 2002 genstand for en britisk genindspilning, The One and Only, og blev i 2005 sat op som musical i Forum i København.

Denne artikel er fra Wikipedia. Læs artiklen hos Wikipedia.

Bolig.com
Boligsite med dagligt opdaterede boligannoncer med lejeboliger og andelsboliger.
Andelsbolig i København
Lejebolig i København
Selvsalg
Realkreditlån
Boligadvokat
Rejseforsikringer
Husk at kontrollere din rejseforsikring inden du tager ud at rejse. Læs mere på: Rejseforsikring
Bilforsikringer
Sammenlign bilforsikringer og find information om forsikringer til din bil på: Bilforsikring


Denne artikel er fra Wikipedia. Denne hjemmeside tager ikke resourcer fra Wikipedias hardware. Netleksikon.dk støtter Wikipedia projektet finansielt. Indholdet er udgivet under GNU Free Documentation License. Kontakt Netleksikon, hvis ophavsretten er krænket.

Antal besøgende: