Netleksikon - Et online leksikon Netleksikon er ikke blevet opdateret siden 2005. Nogle artikler kan derfor indeholde informationer der ikke er aktuelle.
Forside | Om Netleksikon

Det Ny Teater (København)

Det Ny Teater i København slog dørene op for publikum for første gang 19. september 1908. Teatret er tegnet af arkitekten Lorenz Gudme.

Den første forestilling der blev opført var Pierre Bertons Napoleon-komedie Den skønne Marseillanerinde, hvori blandt andre Asta Nielsen og Poul Reumert medvirkede.

Teatret var i 1990 efterhånden så nedslidt at det blev lukket på ubestemt tid. I 1991 gik den nuværende direktør Niels-Bo Valbro og dennes meddirektør Bent Mejding sammen med teatrets ejer Ida Løfbergs Fond for at redde teatret. I 1994 kunne teatret efter en gennemgribende renovering igen åbne for publikum.

Ekstern henvisningDenne artikel er fra Wikipedia. Læs artiklen hos Wikipedia.

Bolig.com
Boligsite med dagligt opdaterede boligannoncer med lejeboliger og andelsboliger.
Andelsbolig i København
Lejebolig i København
Selvsalg
Realkreditlån
Boligadvokat
Rejseforsikringer
Husk at kontrollere din rejseforsikring inden du tager ud at rejse. Læs mere på: Rejseforsikring
Bilforsikringer
Sammenlign bilforsikringer og find information om forsikringer til din bil på: Bilforsikring


Denne artikel er fra Wikipedia. Denne hjemmeside tager ikke resourcer fra Wikipedias hardware. Netleksikon.dk støtter Wikipedia projektet finansielt. Indholdet er udgivet under GNU Free Documentation License. Kontakt Netleksikon, hvis ophavsretten er krænket.

Antal besøgende: