Netleksikon - Et online leksikon Netleksikon er ikke blevet opdateret siden 2005. Nogle artikler kan derfor indeholde informationer der ikke er aktuelle.
Forside | Om Netleksikon

Finn Helmer

Finn Helmer, også kaldet 'Giga-Manden', er uden tvivl en af de mest succesrige iværksættere i dansk historie. Mest berømt er han for det salget af elektronikfirmaet GIGA til Intel i 2000 for 10 mia. kr.

Karriere:

Finn Helmer startede sin karriere i Texas Instruments (TI) i 1980, hvorefter han i 1992 tiltrådte som direktør for det NKT ejede netværksselskab GIGA. I de næste 8 år forvandlede han virksomheden fra at have 6 ansatte til en medarbejderstab på 130 personer og et overskud på 340 mio. dkk.

Salget af GIGA gav genlyd dybt i den internationale finansverden, og handlen kunne aflæses i det danske BNP.

I gennem tiden har Finn Helmer været med i opstarten eller selv startet 40 virksomheder. Han begyndte allerede, da han var 7 år og hans første virksomhed handlede med kaniner. Som 11-årig stiftede han sin tredje virksomhed, som blev hans første kommercielle success - denne gang indenfor biavl. I dag er Finn Helmer Danmarks største biavler.

I dag arbejder Finn Helmer med et projekt om etablering af fiberforbindelser med en hastighed på 10 gigabit i sekundet til alle danske hjem eller en motorvej til hoveddøren, som han selv siger det.

Denne artikel er fra Wikipedia. Læs artiklen hos Wikipedia.

Bolig.com
Boligsite med dagligt opdaterede boligannoncer med lejeboliger og andelsboliger.
Andelsbolig i København
Lejebolig i København
Selvsalg
Realkreditlån
Boligadvokat
Rejseforsikringer
Husk at kontrollere din rejseforsikring inden du tager ud at rejse. Læs mere på: Rejseforsikring
Bilforsikringer
Sammenlign bilforsikringer og find information om forsikringer til din bil på: Bilforsikring


Denne artikel er fra Wikipedia. Denne hjemmeside tager ikke resourcer fra Wikipedias hardware. Netleksikon.dk støtter Wikipedia projektet finansielt. Indholdet er udgivet under GNU Free Documentation License. Kontakt Netleksikon, hvis ophavsretten er krænket.

Antal besøgende: