Netleksikon - Et online leksikon Netleksikon er ikke blevet opdateret siden 2005. Nogle artikler kan derfor indeholde informationer der ikke er aktuelle.
Forside | Om Netleksikon

Fløde

Fløde fremstilles under den første fase af smørfremstillingen af det fedtlag, som samler sig oven på den friske mælk. Den friske fløde kan anvendes til f.eks. madlavning. Specielt i det franske køkken anvendes fløde. Efter et par dages forløb bliver fløden ideel til fremstilling af flødeskum, da frisk fløde ikke så nemt kan piskes stift. Flødeskum kan bruges i f.eks. kakao, frugtsalat eller som pynt på lagkage. En skefuld i sovsen giver desuden en dejlig cremet og fyldig smag.

Forskellige typer fløde



Denne artikel er fra Wikipedia. Læs artiklen hos Wikipedia.





Bolig.com
Boligsite med dagligt opdaterede boligannoncer med lejeboliger og andelsboliger.
Andelsbolig i København
Lejebolig i København


Denne artikel er fra Wikipedia. Denne hjemmeside tager ikke resourcer fra Wikipedias hardware. Netleksikon.dk støtter Wikipedia projektet finansielt. Indholdet er udgivet under GNU Free Documentation License. Kontakt Netleksikon, hvis ophavsretten er krænket.

Antal besøgende: