Netleksikon - Et online leksikon Netleksikon er ikke blevet opdateret siden 2005. Nogle artikler kan derfor indeholde informationer der ikke er aktuelle.
Forside | Om Netleksikon

Francis Ford Coppola

Francis Ford Coppola, amerikansk filmproducent og filminstruktør, født den 7. april 1934 i Detroit, Michigan, USA. Han har blandt andet i 1969, sammen med George Lucas, grundlagt American Zoetrope. Der er et uafhængigt film produktions firma. Firmaets første film var THX 1138.

Filmografi

Lost in Translation (2003) (executive producer)

Jeepers Creepers II (2003) (executive producer)

Sleepy Hollow (1999) (executive producer)

Don Juan DeMarco (1995) (producer)

Frankenstein (1994) (producer)

Dracula (1992) (producer)

The Godfather: Part III (1990) (producer)

The Black Stallion (Den sorte hingst) (1979) (executive producer)

Apocalypse Now (Dommedag Nu) (1979) (producer)

The Godfather: Part II (1974) (producer)

THX 1138 (1971) (executive producer)



Denne artikel er fra Wikipedia. Læs artiklen hos Wikipedia.





Bolig.com
Boligsite med dagligt opdaterede boligannoncer med lejeboliger og andelsboliger.
Andelsbolig i København
Lejebolig i København
Selvsalg
Realkreditlån
Boligadvokat
Rejseforsikringer
Husk at kontrollere din rejseforsikring inden du tager ud at rejse. Læs mere på: Rejseforsikring
Bilforsikringer
Sammenlign bilforsikringer og find information om forsikringer til din bil på: Bilforsikring


Denne artikel er fra Wikipedia. Denne hjemmeside tager ikke resourcer fra Wikipedias hardware. Netleksikon.dk støtter Wikipedia projektet finansielt. Indholdet er udgivet under GNU Free Documentation License. Kontakt Netleksikon, hvis ophavsretten er krænket.

Antal besøgende: