Netleksikon - Et online leksikon Netleksikon er ikke blevet opdateret siden 2005. Nogle artikler kan derfor indeholde informationer der ikke er aktuelle.
Forside | Om Netleksikon

Fyens Stiftstidende

Fyens Stiftstidende er Danmarks tredjeældste avis, første nummer udkom 3. januar 1772 og var udgivet af bogtrykker Christian Gormsen Biering fra en adresse i Nørregade Odense.

Avisens oprindelige navn var Kongelig Privilegerede Odense Adresse-Contoirs Efterretninger. Først i 1852 fik avisen det nuværende navn, Fyens Stiftstidende.

Fyens Stiftstidende er kendt som Danmarks mest EU-positive avis.

Avisen er en af Danmarks 10. største, og den førende avis på Fyn, hvor den kæmper med bl.a. Fyns Amts Avis og Kjerteminde Avis.

Fyens Stiftstidende ejes 100% af Den Fynske Bladfond, som har til formål at støtte den frie presse i almindelighed og Fyens Stiftstidende i særdeleshed.

Der er en lang række datterselvskaber i koncernen som de vigtigste kan nævnes en 100 % ejerandel af Fyens Distribution A/S, som distribuerer Fyens Stiftstidende og øvrige danske morgenaviser på Fyn.

50 % ejes af Ugeavisen Odense K/S, som udgiver den gratis ugeavis Ugeavisen Odense.

Der ejers også 50 % af Radio 3, som er den største fynske radio.

Der ejes 51 % af Portal Fyn ApS, som driver portalen Fyn.dk i samarbejde med TV 2 Fyn som ejer de resterende 49 % af selskabet.

De Bergske Blade K/S: Ejerandel 15,25% De Bergske Blade A/S: Ejerandel 16,67% Selskaberne udgiver Ringkjøbing Amts Dagblad, Dagbladet Holstebro-Struer, Viborg Stifts Folkeblad samt Thisted Dagblad. Hertil kommer en række distriktsblade og distributionsvirksomheder samt et avistrykkeri i Struer. Selskaberne driver desuden en række beslægtede virksomheder.

Der ejes også 10 % af Ugeavisen Svendborg K/S.

Koncernes vision er: "Koncernen vil med avisen som flagskib være markedsleder inden for nyhedsformidling og kommunikation i den fynske region."

Ekstern link

Fyens Stiftstidende

Denne artikel er fra Wikipedia. Læs artiklen hos Wikipedia.

Bolig.com
Boligsite med dagligt opdaterede boligannoncer med lejeboliger og andelsboliger.
Andelsbolig i København
Lejebolig i København
Selvsalg
Realkreditlån
Boligadvokat
Rejseforsikringer
Husk at kontrollere din rejseforsikring inden du tager ud at rejse. Læs mere på: Rejseforsikring
Bilforsikringer
Sammenlign bilforsikringer og find information om forsikringer til din bil på: Bilforsikring


Denne artikel er fra Wikipedia. Denne hjemmeside tager ikke resourcer fra Wikipedias hardware. Netleksikon.dk støtter Wikipedia projektet finansielt. Indholdet er udgivet under GNU Free Documentation License. Kontakt Netleksikon, hvis ophavsretten er krænket.

Antal besøgende: