Netleksikon - Et online leksikon Netleksikon er ikke blevet opdateret siden 2005. Nogle artikler kan derfor indeholde informationer der ikke er aktuelle.
Forside | Om Netleksikon

Greg LeMond

Greg LeMond (født 26. juni 1961) var en amerikansk cykelrytter, som vandt Tour de France i 1986, 1989 og 1990.

Allerede i 1985 mente mange at han var den bedste cykelrytter, men han var på hold med franksmanden Bernard Hinault, som det år kørte for at vinde sit femte Tour de France, hvilket dengang var rekord. Greg LeMond overgav sig og lovede at køre for Hinault mod at denne året efter skulle køre for Greg LeMond. Hinault vandt løbet og Greg LeMond blev nummer to, året efter vandt Greg LeMond Tour de France som den første amerikaner.

Greg LeMond kom ud for en jagtulykke, hvor han blev skudt i numsen, hvilket forhindrede ham i at deltage i Tour de France i 1987 og 1988.Denne artikel er fra Wikipedia. Læs artiklen hos Wikipedia.

Bolig.com
Boligsite med dagligt opdaterede boligannoncer med lejeboliger og andelsboliger.
Andelsbolig i København
Lejebolig i København
Selvsalg
Realkreditlån
Boligadvokat
Rejseforsikringer
Husk at kontrollere din rejseforsikring inden du tager ud at rejse. Læs mere på: Rejseforsikring
Bilforsikringer
Sammenlign bilforsikringer og find information om forsikringer til din bil på: Bilforsikring


Denne artikel er fra Wikipedia. Denne hjemmeside tager ikke resourcer fra Wikipedias hardware. Netleksikon.dk støtter Wikipedia projektet finansielt. Indholdet er udgivet under GNU Free Documentation License. Kontakt Netleksikon, hvis ophavsretten er krænket.

Antal besøgende: