Netleksikon - Et online leksikon Netleksikon er ikke blevet opdateret siden 2005. Nogle artikler kan derfor indeholde informationer der ikke er aktuelle.
Forside | Om Netleksikon

Hareskov-Værløse Avis

Hareskov-Værløse Avis bør have en placering her. Redaktøren -Kaj Øgaard Sørensen - har siden den 7. september 1945 stædigt og ene mand udgivet sin lokalavis én gang om ugen til husstande i Værløse Kommune, dvs. bydelene Lille Værløse, Kirke Værløse, Hareskovby og Jonstrup.

Kaj har altid boet i Hareskovby, derfor hedder den : Hareskov-Værløse Avis. Blandt lokale kendere er den dog mest kendt som Kajs Avis - hvilket også afspejler sig i et web-sted for avisen: http://kajsavis.dk - hvor du kan læse videre og bladre tilbage i de aviser, der er blevet indskannet siden februar 1999.

Motto for avisen er: Medlemsblad for helårsbeboere i Værløse Kommune uanset køn, højde, bredde, omfang, kondital, synspunkt og træk%

Venlige mennesker i Værløse Kommune har nu skabt Kajs Museum for hans avisproduktion. For selv om Kaj ikke er født i går, men i 1922 og still-going-strong - så håber han på et 60 års jubilæum for sin avis i 2005. Derfor gælder det om at bevare minderne om et fantastiske presseeventyr à la Gutenberg og Berlinger.

Denne artikel er fra Wikipedia. Læs artiklen hos Wikipedia.

Bolig.com
Boligsite med dagligt opdaterede boligannoncer med lejeboliger og andelsboliger.
Andelsbolig i København
Lejebolig i København
Selvsalg
Realkreditlån
Boligadvokat
Rejseforsikringer
Husk at kontrollere din rejseforsikring inden du tager ud at rejse. Læs mere på: Rejseforsikring
Bilforsikringer
Sammenlign bilforsikringer og find information om forsikringer til din bil på: Bilforsikring


Denne artikel er fra Wikipedia. Denne hjemmeside tager ikke resourcer fra Wikipedias hardware. Netleksikon.dk støtter Wikipedia projektet finansielt. Indholdet er udgivet under GNU Free Documentation License. Kontakt Netleksikon, hvis ophavsretten er krænket.

Antal besøgende: