Netleksikon - Et online leksikon Netleksikon er ikke blevet opdateret siden 2005. Nogle artikler kan derfor indeholde informationer der ikke er aktuelle.
Forside | Om Netleksikon

Hundrede års ensomhed

Hundrede års ensomhed (Cien años de soledad) er en roman af Gabriel García Márquez. Da den udkom i juni 1967, var han 39 år og havde endnu aldrig tjent penge på sine bøger. Men denne nye bog blev en salgssucces i løbet af den første uge efter udgivelsen og har været det lige siden.

På ét plan er Hundrede års ensomhed en slægtsroman om familien Buendía i den fiktive landsby Macondo; men der er meget mere i den. F.eks. er den en filosofisk roman, der beskæftiger sig med spørgsmålet om, hvad tid er. Og den er et af de mest udprægede eksempler på magisk realisme. Men først og fremmest er den en overdådig historie med mange små historier indeni.Denne artikel er fra Wikipedia. Læs artiklen hos Wikipedia.

Bolig.com
Boligsite med dagligt opdaterede boligannoncer med lejeboliger og andelsboliger.
Andelsbolig i København
Lejebolig i København
Selvsalg
Realkreditlån
Boligadvokat
Rejseforsikringer
Husk at kontrollere din rejseforsikring inden du tager ud at rejse. Læs mere på: Rejseforsikring
Bilforsikringer
Sammenlign bilforsikringer og find information om forsikringer til din bil på: Bilforsikring


Denne artikel er fra Wikipedia. Denne hjemmeside tager ikke resourcer fra Wikipedias hardware. Netleksikon.dk støtter Wikipedia projektet finansielt. Indholdet er udgivet under GNU Free Documentation License. Kontakt Netleksikon, hvis ophavsretten er krænket.

Antal besøgende: