Netleksikon - Et online leksikon Netleksikon er ikke blevet opdateret siden 2005. Nogle artikler kan derfor indeholde informationer der ikke er aktuelle.
Forside | Om Netleksikon

Hurtig

Hurtig er et af den slags ord, der lyder lidt af det, det betyder. Synonymer: rap, snar, hastig, kvik. At en handling er udført hurtigt betyder, at der ikke gik lang tid fra den startede til den sluttede, eller i hvert fald at den forgik inden for et kortere tidsrum, end man skulle forvente.

Når en person kaldes hurtig, betyder det, at vedkommende er i stand til at tilbagelægge en stor strækning på relativt kort tid. Det kan så både være en fysisk strækning (afstanden fra kontoret til toilettet), eller en opfattelsesmæssig strækning (fra grammatikken i svensk, til rent faktisk at tale svensk).Denne artikel er fra Wikipedia. Læs artiklen hos Wikipedia.

Bolig.com
Boligsite med dagligt opdaterede boligannoncer med lejeboliger og andelsboliger.
Andelsbolig i København
Lejebolig i København
Selvsalg
Realkreditlån
Boligadvokat
Rejseforsikringer
Husk at kontrollere din rejseforsikring inden du tager ud at rejse. Læs mere på: Rejseforsikring
Bilforsikringer
Sammenlign bilforsikringer og find information om forsikringer til din bil på: Bilforsikring


Denne artikel er fra Wikipedia. Denne hjemmeside tager ikke resourcer fra Wikipedias hardware. Netleksikon.dk støtter Wikipedia projektet finansielt. Indholdet er udgivet under GNU Free Documentation License. Kontakt Netleksikon, hvis ophavsretten er krænket.

Antal besøgende: