Netleksikon - Et online leksikon Netleksikon er ikke blevet opdateret siden 2005. Nogle artikler kan derfor indeholde informationer der ikke er aktuelle.
Forside | Om Netleksikon

Lars Ulrich

Lars Ulrich er dansk trommeslager i tidens mest populære heavy metal-band Metallica. Lars blev født d. 26. december 1963 i Gentofte, Danmark.

I hans barndom arbejdede han som bl.a. avisdreng og på en tankstation. Han flyttede til Los Angeles, Californien i en alder af 17.

Lars Ulrichs far, Torben Ulrich, var udover at være professionel inden for tennis, også jazz-musiker, og meget af hans interesse for musik stammer uden tvivl derfra. Den første koncert Ulrich var til, var en Deep Purple i København da han var 9 år gammel.

Da han var 13 år fik han et Ludwig-trommesæt af sins bedstemor, og efter at have anbragt en annonce i The Recycler mødte han James Hetfield, og de stiftede sammen bandet Metallica.


Denne artikel er kun påbegyndt.
Du kan hjælpe Wikipedia ved at [ tilføje mere].Denne artikel er fra Wikipedia. Læs artiklen hos Wikipedia.

Bolig.com
Boligsite med dagligt opdaterede boligannoncer med lejeboliger og andelsboliger.
Andelsbolig i København
Lejebolig i København
Selvsalg
Realkreditlån
Boligadvokat
Rejseforsikringer
Husk at kontrollere din rejseforsikring inden du tager ud at rejse. Læs mere på: Rejseforsikring
Bilforsikringer
Sammenlign bilforsikringer og find information om forsikringer til din bil på: Bilforsikring


Denne artikel er fra Wikipedia. Denne hjemmeside tager ikke resourcer fra Wikipedias hardware. Netleksikon.dk støtter Wikipedia projektet finansielt. Indholdet er udgivet under GNU Free Documentation License. Kontakt Netleksikon, hvis ophavsretten er krænket.

Antal besøgende: