Netleksikon - Et online leksikon Netleksikon er ikke blevet opdateret siden 2005. Nogle artikler kan derfor indeholde informationer der ikke er aktuelle.
Forside | Om Netleksikon

Leksikon for det 21. århundrede

Leksikon for det 21. århundrede er et dansk leksikon som udgives på internet samt på cd-rom til pc med Microsoft Windows. Det betegner sig selv som et alternativt leksikon idet det anlægger en venstreorienteret synsvinkel på de emner som behandles, og er oprindelig baseret på Pax Leksikon, der blev udgivet i Norge i 1978-1982. Det er skrevet af en kreds af frivillige skribenter og opdateres løbende.

Leksikonet rummer over 2.500 opslag. Emner som er godt repræsenteret, omfatter bl.a. partierer, bevægelser og græsrodsorganisationer. Alle verdens lande er også udførligt behandlet med et omfattende statistisk materiale.

Leksikonets motto er: Tvivl på alt.

Ekstern henvisningDenne artikel er fra Wikipedia. Læs artiklen hos Wikipedia.

Boligstedet.dk
Boligsite med dagligt opdaterede boligannoncer med lejeboliger i hele landet.
Lejebolig i Aarhus
Lejebolig i København
Lejebolig i Odense
Lejebolig i Aalborg
Rejseforsikringer
Husk at kontrollere din rejseforsikring inden du tager ud at rejse. Læs mere på: Rejseforsikring
Bilforsikringer
Sammenlign bilforsikringer og find information om forsikringer til din bil på: Bilforsikring


Denne artikel er fra Wikipedia. Denne hjemmeside tager ikke resourcer fra Wikipedias hardware. Netleksikon.dk støtter Wikipedia projektet finansielt. Indholdet er udgivet under GNU Free Documentation License. Kontakt Netleksikon, hvis ophavsretten er krænket.

Antal besøgende: