Netleksikon - Et online leksikon Netleksikon er ikke blevet opdateret siden 2005. Nogle artikler kan derfor indeholde informationer der ikke er aktuelle.
Forside | Om Netleksikon

Markup

Markup er engelsk udtryk for at mærke noget eller at markere noget. Når du vil gøre en tekst fed eller kursiveret, så markerer du teksten og trykker på funktionen til fed-skrift eller kursiv-skrift. Hvis du redigerer tekst i HTML, så indsættes der markup-koder <>-koder, som angiver start på kursiv/Italic: og slut på kursiv/italic . Læg her mærke til, at browseren viser ikke markup-koderne - men udfører den funktion: italic, som koderne markerer.

Denne mekanisme at en tekst markeres for en særlig funktion er blevet generel i hele webuniverset. Det kan bruges til meget andet end skrifttyper, overskrifter, links osv. osv. Man taler om markup-language, sprog for markeringer og alle de funktioner, man kan udføre med dem. Blandt de mest aktuelle i 2003 finder vi XML, der betyder Extensible Markup Language. Dette er et sprog for "markup"s.

Denne artikel er fra Wikipedia. Læs artiklen hos Wikipedia.

Bolig.com
Boligsite med dagligt opdaterede boligannoncer med lejeboliger og andelsboliger.
Andelsbolig i København
Lejebolig i København
Selvsalg
Realkreditlån
Boligadvokat
Rejseforsikringer
Husk at kontrollere din rejseforsikring inden du tager ud at rejse. Læs mere på: Rejseforsikring
Bilforsikringer
Sammenlign bilforsikringer og find information om forsikringer til din bil på: Bilforsikring


Denne artikel er fra Wikipedia. Denne hjemmeside tager ikke resourcer fra Wikipedias hardware. Netleksikon.dk støtter Wikipedia projektet finansielt. Indholdet er udgivet under GNU Free Documentation License. Kontakt Netleksikon, hvis ophavsretten er krænket.

Antal besøgende: