Netleksikon - Et online leksikon Netleksikon er ikke blevet opdateret siden 2005. Nogle artikler kan derfor indeholde informationer der ikke er aktuelle.
Forside | Om Netleksikon

Microsoft

Microsoft er et af verdens største it-firmaer med base i Seattle i staten Washington i USA. Microsoft Danmarks hovedkontor ligger i Hellerup.

Koncernen blev grundlagt af Bill Gates og Paul Allen. Paul Allen forlod på grund af sygdom senere firmaet.

De mest kendte produkter er styresystemerne MS-DOS og Windows til PC'ere, samt brugerprogrammerne og udviklingsværktøjerne. Af brugerprogrammer bør især nævnes Office-pakken der først og fremmest indeholder tekstbehandlingsprogrammet "Word", regnearksprogrammet "Excel" og "Outlook" til kalender-, email- og opgavestyring.

Firmaets produkter og marketingstrategier er de senere år i stigende grad blevet genstand for debat, særligt som følge af en række anklager om bl.a. monopollignende virksomhed og ufin virksomhedsetik, der på verdensplan har været fremsat mod firmaet.

Microsoft købte i 2002 den danske udvikler af økonomi- og ERP software Navision og indlemmede det i deres "Microsoft Business Solutions"-afdeling.

LinksDenne artikel er fra Wikipedia. Læs artiklen hos Wikipedia.

Boligstedet.dk
Boligsite med dagligt opdaterede boligannoncer med lejeboliger i hele landet.
Lejebolig i Aarhus
Lejebolig i København
Lejebolig i Odense
Lejebolig i Aalborg
Rejseforsikringer
Husk at kontrollere din rejseforsikring inden du tager ud at rejse. Læs mere på: Rejseforsikring
Bilforsikringer
Sammenlign bilforsikringer og find information om forsikringer til din bil på: Bilforsikring


Denne artikel er fra Wikipedia. Denne hjemmeside tager ikke resourcer fra Wikipedias hardware. Netleksikon.dk støtter Wikipedia projektet finansielt. Indholdet er udgivet under GNU Free Documentation License. Kontakt Netleksikon, hvis ophavsretten er krænket.

Antal besøgende: