Netleksikon - Et online leksikon Netleksikon er ikke blevet opdateret siden 2005. Nogle artikler kan derfor indeholde informationer der ikke er aktuelle.
Forside | Om Netleksikon

Muhammed

Dette er et stoppested for Minibussens destination Religion.
Næste stop er {}.
Forrige stop var {}.

Muhammed (570 - 632) er ophavsmanden til og den sidste og mest betydende profet i religionen islam. Han blev født i Mekka i Kuraish-stammen, som på det tidspunkt havde magten over byen. Indtil han modtog sin første åbenbaring var han købmand. Det skete i en grotte på bjerget Hira nord for Mekka da han var omkring 40 år. Et sted hvor han ofte mediterede. Ved åbenbaringen viste englen Gabriel sig, og dikterede de første dele af Koranen for ham. Dog mener nogle at Muhammeds åbenbaring fandt sted i ørknen, og at Gabriel ikke var så synlig. I 622 immigrerer Muhammed og hans tilhængere til byen Medina hvor han opretter den religiøse menighed umma. Her var han både politisk, militær og religiøs leder. I 630 vender Muhammed tilbage til Mekka, og har på dette tidspunkt magten i hele Arabien.

Se også

Eksterne linksDenne artikel er fra Wikipedia. Læs artiklen hos Wikipedia.

Bolig.com
Boligsite med dagligt opdaterede boligannoncer med lejeboliger og andelsboliger.
Andelsbolig i København
Lejebolig i København
Selvsalg
Realkreditlån
Boligadvokat
Rejseforsikringer
Husk at kontrollere din rejseforsikring inden du tager ud at rejse. Læs mere på: Rejseforsikring
Bilforsikringer
Sammenlign bilforsikringer og find information om forsikringer til din bil på: Bilforsikring


Denne artikel er fra Wikipedia. Denne hjemmeside tager ikke resourcer fra Wikipedias hardware. Netleksikon.dk støtter Wikipedia projektet finansielt. Indholdet er udgivet under GNU Free Documentation License. Kontakt Netleksikon, hvis ophavsretten er krænket.

Antal besøgende: