Netleksikon - Et online leksikon Netleksikon er ikke blevet opdateret siden 2005. Nogle artikler kan derfor indeholde informationer der ikke er aktuelle.
Forside | Om Netleksikon

Paprika Steen

Paprika Steen (født 3. november 1964), dansk skuespillerinde og filminstruktør og søster til skuespiller og musiker Nikolaj Steen. Hun startede i dansk film med at spille forskellige mindre roller, men har de senere år haft store roller i filmene Okay og Elsker dig for evigt. Hun vandt en Bodil for bedste kvindelige birolle for Den eneste ene i 2000. Den helt store triumf oplevede hun i 2003 hvor hun modtog både Robert og Bodil som både bedste hoved- og birolle for filmene Okay og Elsker dig for evigt.

Paprika Steen startede som den sjove kvinde i Lex og klatten sammen med vennerne Martin Brygman og Peter Frødin, der senere blev til Det Brune punktum med Hella Joof. Hun var også kvinden, der gjorde filmreplikken 'Bare ærgerligt, sonny-Boy' fra Susanne Biers film 'Den eneste ene' til en sand landeplage.

Paprika Steen fik i 2004 sin instruktørdebut med filmen Lad de små børn.

Udvalgte filmDenne artikel er fra Wikipedia. Læs artiklen hos Wikipedia.
Bolig.com
Boligsite med dagligt opdaterede boligannoncer med lejeboliger og andelsboliger.
Andelsbolig i København
Lejebolig i København
Selvsalg
Realkreditlån
Boligadvokat
Rejseforsikringer
Husk at kontrollere din rejseforsikring inden du tager ud at rejse. Læs mere på: Rejseforsikring
Bilforsikringer
Sammenlign bilforsikringer og find information om forsikringer til din bil på: Bilforsikring


Denne artikel er fra Wikipedia. Denne hjemmeside tager ikke resourcer fra Wikipedias hardware. Netleksikon.dk støtter Wikipedia projektet finansielt. Indholdet er udgivet under GNU Free Documentation License. Kontakt Netleksikon, hvis ophavsretten er krænket.

Antal besøgende: