Netleksikon - Et online leksikon Netleksikon er ikke blevet opdateret siden 2005. Nogle artikler kan derfor indeholde informationer der ikke er aktuelle.
Forside | Om Netleksikon

Robert Palmer

Robert Palmer, født Alan Robert Palmer i Yorkshire, England (19. januar 1949 - 26. september 2003) var en britisk musiker, der i midten af 1980'erne opnåede stor popularitet takket være sine musikvideoer på tv-stationen MTV. Palmer døde i Paris af et hjerteanfald, 54 år gammel.

Robert Palmer fik i sin karriere en række hits, herunder Addicted to Love og Some Guys have all the Luck. Udover sin solokarriere dannede han sammen med medlemmer af Duran Duran også gruppen Power Station.

Diskografi

Album navn, udgivelsesår
  • Sneakin' Sally Through the Alley (1974)
  • Pressure Drop (1975)
  • Some People Can Do What They Like (1976)
  • Double Fun (1978)
  • Secrets (1979)
  • Clues (1980)
  • Maybe It's Live (1980) (live)
  • Pride (1983)
  • Riptide (1985)
  • Sweet Lies (1987) (single)
  • Heavy Nova (1988)
  • Addictions Volume I (1989) (opsamlingsalbum)
  • Don't Explain (1990)
  • Addictions Volume II (1992) (opsamlingsalbum)
  • Ridin' High (1992)
  • Honey (1994)
  • Very Best Of Robert Palmer (1997) (opsamlingsalbum)
  • Woke Up Laughing (1998) (opsamlingsalbum)
  • Rhythm & Blues (1999)
  • Best Of Both Worlds: The Robert Palmer Anthology (1974-2001) (2002) (opsamlingsalbum)
  • TV Dinners (2003)
  • Drive (2003)

Album med gruppen Power Station:
  • Power Station (1985)
  • Living in Fear (1997)



Denne artikel er fra Wikipedia.
Læs artiklen hos Wikipedia.





Bolig.com
Boligsite med dagligt opdaterede boligannoncer med lejeboliger og andelsboliger.
Andelsbolig i København
Lejebolig i København
Selvsalg
Realkreditlån
Boligadvokat
Rejseforsikringer
Husk at kontrollere din rejseforsikring inden du tager ud at rejse. Læs mere på: Rejseforsikring
Bilforsikringer
Sammenlign bilforsikringer og find information om forsikringer til din bil på: Bilforsikring


Denne artikel er fra Wikipedia. Denne hjemmeside tager ikke resourcer fra Wikipedias hardware. Netleksikon.dk støtter Wikipedia projektet finansielt. Indholdet er udgivet under GNU Free Documentation License. Kontakt Netleksikon, hvis ophavsretten er krænket.

Antal besøgende: