Netleksikon - Et online leksikon Netleksikon er ikke blevet opdateret siden 2005. Nogle artikler kan derfor indeholde informationer der ikke er aktuelle.
Forside | Om Netleksikon

Sardinien

Sardinien er en italiensk ø syd for Korsika (italiensk Sardegna). Øen er den næststørste i Middelhavet, og dens hovedby er Cagliari. Øen er opdelt i fire administrative områder: Sassari, Nuoro, Oristano og Cagliari.

Indbyggertal: 1.650.000 (2002)

Areal: 24.090 km²

Sardinien er kendt for sine smukke badestrande og for de mange tusinde stentårne nuraghe-kulturen har efterladt på øen. De første spor af civilisation på Sardinien er ozieri-kulturen fra ca. 3300 f.kr. Senere har Sardinien været invaderet af fønikerne, Kathargo, Romerriget, Genova og Pisa (på vegne af pavestolen i Rom), Spanien og til sidst Italien.Denne artikel er fra Wikipedia. Læs artiklen hos Wikipedia.

Bolig.com
Boligsite med dagligt opdaterede boligannoncer med lejeboliger og andelsboliger.
Andelsbolig i København
Lejebolig i København
Selvsalg
Realkreditlån
Boligadvokat
Rejseforsikringer
Husk at kontrollere din rejseforsikring inden du tager ud at rejse. Læs mere på: Rejseforsikring
Bilforsikringer
Sammenlign bilforsikringer og find information om forsikringer til din bil på: Bilforsikring


Denne artikel er fra Wikipedia. Denne hjemmeside tager ikke resourcer fra Wikipedias hardware. Netleksikon.dk støtter Wikipedia projektet finansielt. Indholdet er udgivet under GNU Free Documentation License. Kontakt Netleksikon, hvis ophavsretten er krænket.

Antal besøgende: