Netleksikon - Et online leksikon Netleksikon er ikke blevet opdateret siden 2005. Nogle artikler kan derfor indeholde informationer der ikke er aktuelle.
Forside | Om Netleksikon

Sufisme

Sufisme\ som oversat til dansk betyder islamisk mystik er en slags poesi der udtrykker den kærlighed eller forbundenhed der er mellem Allah og mennesket. Der findes mange eksempler på islamisk mystik i perioden ca. 900-1400 islams guldalder, dette til trods for at risikoen for at blive henrettet for blasfemi ikke var lille. Nogle mener dog også at have fundet passager i Koranen som kan fortolkes som mystik f.eks. sura 50. Af kendte mystikere kan blandt andet Al-Halladj, Ibn al-Farid, Ibn al-Arabi og Djalal al-Din Rumi nævnes.Denne artikel er fra Wikipedia. Læs artiklen hos Wikipedia.

Bolig.com
Boligsite med dagligt opdaterede boligannoncer med lejeboliger og andelsboliger.
Andelsbolig i København
Lejebolig i København
Selvsalg
Realkreditlån
Boligadvokat
Rejseforsikringer
Husk at kontrollere din rejseforsikring inden du tager ud at rejse. Læs mere på: Rejseforsikring
Bilforsikringer
Sammenlign bilforsikringer og find information om forsikringer til din bil på: Bilforsikring


Denne artikel er fra Wikipedia. Denne hjemmeside tager ikke resourcer fra Wikipedias hardware. Netleksikon.dk støtter Wikipedia projektet finansielt. Indholdet er udgivet under GNU Free Documentation License. Kontakt Netleksikon, hvis ophavsretten er krænket.

Antal besøgende: