Netleksikon - Et online leksikon Netleksikon er ikke blevet opdateret siden 2005. Nogle artikler kan derfor indeholde informationer der ikke er aktuelle.
Forside | Om Netleksikon

Suzanne Brøgger

Suzanne Brøgger (født 18. november 1944 i København) er en dansk forfatter.

Bibliografi

  • 1973 - Fri os fra kærligheden
  • 1975 - Kærlighedens veje & vildveje
  • 1978 - Creme fraiche
  • 1979 - En gris som har været oppe at slås kan man ikke stege
  • 1980 - Brøg
  • 1981 - Tone
  • 1984 - JA
  • 1986 - Den pebrede susen
  • 1988 - Livsformer - essay "Om at kysse hesten"
  • 1988 - Edvard og Elvira
  • 1990 Min verden i en nøddeskal
  • 1991 - Efter Orgiet
  • 1993 - Paradisets Mave
  • 1993 - Transparence
  • 1995 - Løvespor
  • 1997 - Jadekatten
  • 1998 - Et frit og muntert lig
  • 1999 - Lotusøje
  • 2000 - Sejd
  • 2001 - Linda Evangelista Olsen



Denne artikel er fra Wikipedia. Læs artiklen hos Wikipedia.





Bolig.com
Boligsite med dagligt opdaterede boligannoncer med lejeboliger og andelsboliger.
Andelsbolig i København
Lejebolig i København
Selvsalg
Realkreditlån
Boligadvokat
Rejseforsikringer
Husk at kontrollere din rejseforsikring inden du tager ud at rejse. Læs mere på: Rejseforsikring
Bilforsikringer
Sammenlign bilforsikringer og find information om forsikringer til din bil på: Bilforsikring


Denne artikel er fra Wikipedia. Denne hjemmeside tager ikke resourcer fra Wikipedias hardware. Netleksikon.dk støtter Wikipedia projektet finansielt. Indholdet er udgivet under GNU Free Documentation License. Kontakt Netleksikon, hvis ophavsretten er krænket.

Antal besøgende: