Netleksikon - Et online leksikon Netleksikon er ikke blevet opdateret siden 2005. Nogle artikler kan derfor indeholde informationer der ikke er aktuelle.
Forside | Om Netleksikon

WikiOrd

Et WikiOrd er fundamentet eller byggestenen i en Wiki.

Og måske også grundlaget for Wiki'ens succés, siden dem kom til verden.

Idet et WikiOrd inviterer den følgende bruger/læser til at foretage sig noget, nemlig at skrive en artikel om det foreslåede EmneOrd.

Når man selv skriver en tekst, kan man lave et WikiOrd ved simpelt hen at bruge de StoreBogstaver og SmåBogstaver på en enkel, men dog systematisk måde. Altid starte med et stort bogstav. Og så skrive videre på normal vis, indtil du igen bruger et stort bogstav og fuldender med endnu nogle små.

Sådan er det dog ikke i denne Wiki eg. WikiPedia. Her er det nødvendigt at bruge SkarpParantes - to af dem for at være præcis - for og bag det ord, man vil gøre til et WikiOrd.

Men sådan var det i starten og stadig i mange andre WikiProjekter. Og særdeles anvendelig i de GermanskeSprog, hvor SammensatteOrd er almindeligt.

note: Det er i strid med RetskrivningsOrdbog, JanteLov og en masse andre ting, men sådan var og er tanken bag WikiWiki.Denne artikel er fra Wikipedia. Læs artiklen hos Wikipedia.

Bolig.com
Boligsite med dagligt opdaterede boligannoncer med lejeboliger og andelsboliger.
Andelsbolig i København
Lejebolig i København
Selvsalg
Realkreditlån
Boligadvokat
Rejseforsikringer
Husk at kontrollere din rejseforsikring inden du tager ud at rejse. Læs mere på: Rejseforsikring
Bilforsikringer
Sammenlign bilforsikringer og find information om forsikringer til din bil på: Bilforsikring


Denne artikel er fra Wikipedia. Denne hjemmeside tager ikke resourcer fra Wikipedias hardware. Netleksikon.dk støtter Wikipedia projektet finansielt. Indholdet er udgivet under GNU Free Documentation License. Kontakt Netleksikon, hvis ophavsretten er krænket.

Antal besøgende: