Netleksikon - Et online leksikon Netleksikon er ikke blevet opdateret siden 2005. Nogle artikler kan derfor indeholde informationer der ikke er aktuelle.
Forside | Om Netleksikon

Karl Stegger

Karl Stegger (født 11. januar 1913 i Århus, død 13. april 1980) var en dansk skuespiller, der nåede at medvirke i 160 film.

Karl Stegger har bl.a. medvirket som Far til fire i 1950'erne, hvor han erstattede Ib Schønberg som den populære far.

Filmografi

  • Vesterhavsdrenge (1950)
  • Smedestræde 4 (1950)
  • To minutter for sent (1952)
  • Vi arme syndere (1952)
  • Vejrhanen (1952)
  • Farlig ungdom (1953)
  • Sønnen (1953)
  • Kriminalsagen Tove Andersen (1953)
  • Adam og Eva (1953)
  • Den gamle mølle på Mols (1953)
  • Arvingen (1954)
  • Det er så yndigt at følges ad (1954)
  • I kongens klær (1954)
  • Kongeligt besøg (1954)
  • Et eventyr om tre (1954)
  • Ild og Jord (1955)
  • Min datter Nelly (1955)
  • Far til fire på landet (1955)
  • Far til fire i byen (1956)
  • Kristiane af Marstal (1956)
  • Taxa K-1640 Efterlyses (1956)
  • Ingen tid til kærtegn (1957)
  • Far til fire og onkel Sofus (1957)
  • Der var engang en gade (1957)
  • Tre piger fra Jylland (1957)
  • Englen i sort (1957)
  • Pigen og vandpytten (1958)
  • Far til fire og ulveungerne (1958)
  • Krudt og klunker (1958)
  • Lyssky transport gennem Danmark (1958)
  • Vagabonderne på Bakkegården (1958)
  • Guld og grønne skove (1958)
  • Styrmand Karlsen (1958)
  • Poeten og Lillemor (1959)
  • Paw (1959)
  • Kærlighedens melodi (1959)
  • Far til fire på Bornholm (1959)
  • Over gaden - neden vandet (1960)
  • Baronessen fra benzintanken (1960)
  • Sømand i knibe (1960)
  • Poeten og Lillemor og Lotte (1960)
  • Støv på hjernen (1961)
  • Far til fire med fuld musik (1961)
  • Flemming på kostskole (1961)
  • Den hvide hingst (1961)
  • Poeten og Lillemor i forårshumør (1961)
  • Cirkus Buster (1961)
  • Ullabella (1961)
  • Duellen (1962)
  • Den kære familie (1962)
  • Det støver stadig (1962)
  • Det tossede Paradis (1962)
  • Drømmen om det hvide slot (1962)
  • Et døgn uden løgn (1963)
  • Vi har det jo dejligt (1963)
  • Frøken April (1963)
  • Bussen (1963)
  • Sikken familie (1963)
  • Støv for alle pengene (1963)
  • Don Olsen kommer til byen (1964)
  • Døden kommer til middag (1964)
  • Majorens oppasser (1964)
  • Sommer i Tyrol (1964)
  • Slottet (1964)
  • Greven på Liljenborg - (Alt for kvinden) (1964)
  • Premiere i Helvede (1964)
  • Flådens friske fyre (1965)
  • Een pige og 39 sømænd (1965)
  • Pigen og millionæren (1965)
  • Slå først, Frede (1965)
  • Hold da helt ferie (1965)
  • Passer passer piger (1965)
  • Jensen længe leve (1965)
  • En ven i bolignøden (1965)
  • Pigen og greven (1966)
  • Soyas Tagsten (1966)
  • Ih, du forbarmende (1966)
  • Naboerne (1966)
  • Min søsters børn (1966)
  • Flagermusen (1966)
  • Tre små piger (1966)
  • Gift (1966)
  • Mig og min lillebror (1967)
  • Nyhavns glade gutter - (Onkel Joakims hemmelighed) (1967)
  • Jeg - en marki (1967)
  • Jeg er sgu min egen (1967)
  • Min søsters børn på bryllupsrejse (1967)
  • Far laver sovsen (1967)
  • Martha (1967)
  • Elsk din næste (1967)
  • Min søsters børn vælter byen (1968)
  • Dyrlægens plejebørn (1968)
  • Soldaterkammerater på bjørnetjeneste (1968)
  • Jeg - en kvinde 2 (1968)
  • De røde heste - 1968 (1968)
  • Stormvarsel (1968)
  • Mig og min lillebror og storsmuglerne (1968)
  • Der kom en soldat (1969)
  • Sjov i gaden (1969)
  • Helle for Lykke (1969)
  • Mordskab (1969)
  • Olsen banden på spanden (1969)
  • Mig og min lillebror og Bølle (1969)
  • Pigen fra Egborg (1969)
  • Den røde rubin (1969)
  • De fem og spionerne (1969)
  • Kys til højre og venstre (1969)
  • Og så er der bal bagefter (1970)
  • Præriens skrappe drenge (1970)
  • Amour (1970)
  • Mazurka på sengekanten (1970)
  • Revolutionen i vandkanten (1971)
  • Min søsters børn når de er værst (1971)
  • Tandlæge på sengekanten (1971)
  • Den forsvundne fuldmægtig (1971)
  • Ballade på Christianshavn (1971)
  • Olsen banden i Jylland (1971)
  • Motorvej på sengekanten (1972)
  • Rektor på sengekanten (1972)
  • Man sku' være noget ved musikken (1972)
  • Olsen bandens store kup (1972)
  • Præsten I Vejlby - 1972 (1972)
  • Manden på Svanegården (1972)
  • Mig og Mafiaen (1973)
  • Fætrene på Torndal (1973)
  • Romantik på sengekanten (1973)
  • Nøddebo Præstegård - 1974 (1974)
  • Skipper & Co; (1974)
  • Olsen bandens sidste bedrifter (1974)
  • I tyrens tegn (1974)
  • Pigen og drømmeslottet (1974)
  • Bejleren - en jysk røverhistorie (1975)
  • Piger i trøjen (1975)
  • Da Svante forsvandt (1975)
  • I tvillingernes tegn (1975)
  • Familien Gyldenkål (1975)
  • I løvens tegn (1976)
  • Sømænd på sengekanten (1976)
  • Affæren i Mølleby (1976)
  • Kassen stemmer (1976)
  • Hopla på sengekanten (1976)
  • Den korte sommer (1976)
  • Piger i trøjen 2 (1976)
  • Olsen banden ser rødt (1976)
  • Familien Gyldenkål vinder valget (1977)
  • Piger til søs (1977)
  • I skorpionens tegn - Agent 69 Jensen (1977)
  • Olsen banden derud a' (1977)
  • Pas på ryggen, professor (1977)
  • Mig og Charly (1978)
  • Olsen banden går i krig (1978)
  • Hør, var der ikke en som lo (1978)
  • I skyttens tegn (1978)
  • Johnny Larsen (1979)
  • Drømme støjer ikke, når de dør (1979)
  • Lille Virgil og Orla Frøsnapper (1980)
  • Trællenes børn (1980)

Eksterne henvisninger



Denne artikel er fra Wikipedia. Læs artiklen hos Wikipedia.




Bolig.com
Boligsite med dagligt opdaterede boligannoncer med lejeboliger og andelsboliger.
Andelsbolig i København
Lejebolig i København
Selvsalg
Realkreditlån
Boligadvokat
Rejseforsikringer
Husk at kontrollere din rejseforsikring inden du tager ud at rejse. Læs mere på: Rejseforsikring
Bilforsikringer
Sammenlign bilforsikringer og find information om forsikringer til din bil på: Bilforsikring


Denne artikel er fra Wikipedia. Denne hjemmeside tager ikke resourcer fra Wikipedias hardware. Netleksikon.dk støtter Wikipedia projektet finansielt. Indholdet er udgivet under GNU Free Documentation License. Kontakt Netleksikon, hvis ophavsretten er krænket.

Antal besøgende: