Netleksikon - Et online leksikon Netleksikon er ikke blevet opdateret siden 2005. Nogle artikler kan derfor indeholde informationer der ikke er aktuelle.
Forside | Om Netleksikon

Steve Jobs

Steven Paul Jobs (født 24. februar 1955) er bedst kendt som medstifter (sammen med Steve Wozniak) af og administrerende direktør for Apple Computer, og lidt mindre kendt som administrerende direktør for animationsstudiet Pixar.

Steve Jobs betragtes som en pioner indenfor computerindustrien på grund af den succesfulde Apple II computer, og ligeledes for at have forstået det kommercielle potentiale ved den grafiske brugerflade (GUI) og computermusen, som han så ved en demonstration af Xerox PARC-teknologier. Han igangsatte projekter hos Apple, der førte til udviklingen af den succesrige og meget indflydelsesrige Apple Macintosh.Denne artikel er fra Wikipedia. Læs artiklen hos Wikipedia.

Bolig.com
Boligsite med dagligt opdaterede boligannoncer med lejeboliger og andelsboliger.
Andelsbolig i København
Lejebolig i København
Selvsalg
Realkreditlån
Boligadvokat
Rejseforsikringer
Husk at kontrollere din rejseforsikring inden du tager ud at rejse. Læs mere på: Rejseforsikring
Bilforsikringer
Sammenlign bilforsikringer og find information om forsikringer til din bil på: Bilforsikring


Denne artikel er fra Wikipedia. Denne hjemmeside tager ikke resourcer fra Wikipedias hardware. Netleksikon.dk støtter Wikipedia projektet finansielt. Indholdet er udgivet under GNU Free Documentation License. Kontakt Netleksikon, hvis ophavsretten er krænket.

Antal besøgende: